آخرین ارسال های انجمن
اخيراً از فوايد بسيار چای سبز صحبت های زيادی می شود و حتی چای را بهترين نوشيدنی پس از آب می دانند . چای محتوی ميزان کمی از رنگ دانه ها ، مثل کافئين و... است .
چای سياه و چای سبز هر دو ازگياه واحدی به دست می آيند. تفاوت در اين است که برای تهيه چای سبز برگها را بخار داده ،گرد می کنند و سپس آنرا خشک می نمايند . ولی برای تهيه چای سياه برگها ، خشک شده ، تخمير شده و برشته می شوند يعنی فرآيند بيشتری به روی چای صورت می گيرد.هم چای سياه و هم چای سبز دارای رنگدانه هايی می باشند.
و اثر کاهش ابتلا به سرطان های مختلف در آنها ديده شده است. زمانی که چای با غلظتی مناسب دم بکشد ، تنها محتوی نيمی از کافئين يک فنجان قهوه است .
با اين حال چای بدون کافئين هم وجود دارد .چای های گياهی نيز دم کرده برگ گياهان مختلف هستند و گفته می شودحاوی رنگدانه های چاي،بدون وجود کافئين میباشند، که البته درست است ،
اما رويه مصرف آنها بسيار مهم است ، چراکه ممکن است درمواردی نيز خطر زا بشوند . اگرمبتلا به بيماری، تب يا به عبارتی حساسيت بهاره هستيد،
با مصرف اينگونه نوشيدنی ها بدنتان را تحريک نکنيد .
مصرف چای تأمين کننده رنگدانه هايی است که شما به طريق ديگر دريافت نمی کنيد، پس با مصرف متعادل اين نوشيدنی مفيد زمينه های سلامتی را درخود فراهم آوريد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
آمار سایت